Toast cu ciuperci

Publicat la data de: 27 Ianuarie 2015 | Actualizat la data de: 27 Ianuarie 2015
Toast cu ciuperci

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Toastul cu ciuperci este o reteta usor de preparat, saraca in grasimi, fiind sigura pentru consum in cazul persoanelor care sufera de pancreatita. Fiecare portie contine maximum 6 grame de lipide, insa puteti reduce continutul de grasime cu pana la 1 gram, daca inlocuiti uleiul de masline cu apa sau supa limpede de pui.

Ingrediente:

  • 250 grame ciuperci
  • 1 lingura sos de soia cu continut redus de sodiu
  • 1 lingurita ulei de masline presat la rece
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • piper dupa gust
  • 3 felii de paine integrala, prajite la toaster
  • patrunjel proaspat, taiat fin

Mod de preparare:

Taiati ciupercile in felii groase, incalziti uleiul de masline intr-o tigaie si sotati ciupercile. Adaugati sosul de soia si gatiti totul 5-10 minute. Ingrosati sosul adaugand amidonul alimentar dizolvat in putina apa. Amestecati bine si asezonati cu piper si zeama de lamaie. Puneti compozitia peste feliile de paine prajite si presarati deasupra patrunjelul proaspat.

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Intoxicatia cu paracetamol Intoxicatia cu paracetamol

    Generalitati Paracetamolul (acetaminofen) este unul din cele mai utilizate antipiretice (substante care combat febra) si antialgice (scad durerea) si se gaseste in compozitia a peste 100 de produse farmaceutice disponibile fara reteta medicala (apartin clasei de...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate