Toast cu ciuperci

Toast cu ciuperci

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Toastul cu ciuperci este o reteta usor de preparat, saraca in grasimi, fiind sigura pentru consum in cazul persoanelor care sufera de pancreatita. Fiecare portie contine maximum 6 grame de lipide, insa puteti reduce continutul de grasime cu pana la 1 gram, daca inlocuiti uleiul de masline cu apa sau supa limpede de pui.

Ingrediente:

  • 250 grame ciuperci
  • 1 lingura sos de soia cu continut redus de sodiu
  • 1 lingurita ulei de masline presat la rece
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • piper dupa gust
  • 3 felii de paine integrala, prajite la toaster
  • patrunjel proaspat, taiat fin

Mod de preparare:

Taiati ciupercile in felii groase, incalziti uleiul de masline intr-o tigaie si sotati ciupercile. Adaugati sosul de soia si gatiti totul 5-10 minute. Ingrosati sosul adaugand amidonul alimentar dizolvat in putina apa. Amestecati bine si asezonati cu piper si zeama de lamaie. Puneti compozitia peste feliile de paine prajite si presarati deasupra patrunjelul proaspat.

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Citeste si

Arhiva
  • Dieta pentru prevenirea si tratarea candidozei	Dieta pentru prevenirea si tratarea...

    Generalitati Adeptii medicinei complementare si alternative considera ca simptomele comune cum ar fi oboseala, durerile de cap sau tulburarile de memorie stimuleaza supraproductia de fungi de candida albicans din organism. Pentru vindecarea bolii, ei recomanda o dieta...citeste mai mult

  • Ganoderma: beneficii asupra sanatatii Ganoderma: beneficii asupra sanatatii

    Generalitati Cunoscuta in special sub denumirea de "reishi", Ganoderma este o ciuperca rara, cunoscuta in Medicina Traditionala Chineza drept promotoare a vitalitatii si longevitatii. Sustinatorii sai aclama efectele miraculoase ale ciupercii in cazul...citeste mai mult

  • Ovazul, beneficii si retete sanatoase Ovazul, beneficii si retete sanatoase

    Generalitati Ovazul a inceput sa castige din ce in ce mai mult teren in alimentatia persoanelor care isi doresc sa siba grija de sanatatea lor, sa slabeasca si sa previna sau sa trateze anumite afectiuni. Din punct de vedere nutritional, ovazul este unul dintre...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK