Toast cu ciuperci

Toast cu ciuperci

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Toastul cu ciuperci este o reteta usor de preparat, saraca in grasimi, fiind sigura pentru consum in cazul persoanelor care sufera de pancreatita. Fiecare portie contine maximum 6 grame de lipide, insa puteti reduce continutul de grasime cu pana la 1 gram, daca inlocuiti uleiul de masline cu apa sau supa limpede de pui.

Ingrediente:

  • 250 grame ciuperci
  • 1 lingura sos de soia cu continut redus de sodiu
  • 1 lingurita ulei de masline presat la rece
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • piper dupa gust
  • 3 felii de paine integrala, prajite la toaster
  • patrunjel proaspat, taiat fin

Mod de preparare:

Taiati ciupercile in felii groase, incalziti uleiul de masline intr-o tigaie si sotati ciupercile. Adaugati sosul de soia si gatiti totul 5-10 minute. Ingrosati sosul adaugand amidonul alimentar dizolvat in putina apa. Amestecati bine si asezonati cu piper si zeama de lamaie. Puneti compozitia peste feliile de paine prajite si presarati deasupra patrunjelul proaspat.

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • 1001 de premii pentru o viata sanatoasa 1001 de premii pentru o viata sanatoasa

    In perioada 01 septembrie – 31 octombrie 2011 , achizitionand oricare dintre produsele naturale din gama Nature’s Way de la Secom, poti castiga instant unul dintre premiile naturale puse in joc: 500 de produse energizante Alive (fara fier) , 500 de...citeste mai mult

  • Blastomicoza Blastomicoza

    Generalitati Blastomicoza este o boala determinata de infectarea organismului uman cu o ciuperca, Blastomyces dermatitis. Blastomicoza apare prin inhalarea sporilor de Blastomyces (acestia se gasesc in special in lemn si pe sol). Boala este foarte frecventa in...citeste mai mult

  • Ovazul, beneficii si retete sanatoase Ovazul, beneficii si retete sanatoase

    Generalitati Ovazul a inceput sa castige din ce in ce mai mult teren in alimentatia persoanelor care isi doresc sa siba grija de sanatatea lor, sa slabeasca si sa previna sau sa trateze anumite afectiuni. Din punct de vedere nutritional, ovazul este unul dintre...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate