Risotto cu ciuperci si cimbru

Publicat la data de: 03 Decembrie 2014 | Actualizat la data de: 03 Decembrie 2014
  Risotto cu ciuperci si cimbru

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Risotto cu ciuperci si cimbru este un preparat savuros si parfumat recomandat in regimurile alimentare ale pacientilor care sufera de boli ale colecistului.

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 g quinoa
  • 350 g ciuperci feliate
  • 1 l supa de legume
  • 175 g orez risotto
  • un pumn de cimbru proaspat
  • parmezan ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o tigaie si soteaza ciupercile timp de 2-3 minute, apoi adauga quinoa si orezul. Incalzeste supa de legume si toarn-o peste ingrediente. Lasa totul sa fiarba pana cand ingredientele se inmoaie si supa este absorbita in orez. Asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Asaza risotto pe un platou, adauga parmezanul si presara cimbrul proaspat tocat pe deasupra.

Apreciaza
1 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Retete sanatoase de toamna Retete sanatoase de toamna

    Generalitati Fructele si legumele de toamna va vor indemna sa reveniti tot mai des in bucatarie si sa incercati retete noi si delicioase. Chiar daca zilele devin mai scurte si chiar mai reci, toamna ofera o varietate de fructe si legume hranitoare. Merele...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate