Trage cortina peste micoza unghiilor si nu te ascunde!

Trage cortina peste micoza unghiilor si nu te ascunde!

Cum poti contacta micoza unghiei?

S-ar putea sa te surprinda, dar micoza unghiei este una dintre cele mai frecvente afectiuni dermatologice! Apare dupa contactul direct al unghiei cu o ciuperca. Favorizata de caldura si de umezeala locala, aceasta se dezvolta si produce modificari ale unghiei de culoare si aspect.

Traumatismele locale, incaltamintea prea stramta sau cu tocuri prea inalte care preseaza unghiile sau transpiratia excesiva a picioarelor pot influenta aparitia micozei. De asemenea, aplicarea unghiilor false poate influenta aparitia acestei afectiuni.

De ce Kitonail ?

Deoarece este un medicament indicat in tratarea micozei unghiei. Kitonail se prezinta sub forma unui lac de unghii transparent si usor de aplicat, avand avantajul de a penetra unghiile si a imbunatati aspectul acestora.

Kitonail este eficient in micoza usoara pana la moderata a unghiilor si se aplica cu usurinta, o singura data pe zi.

Micsorarea suprafetei infectate a unghiei este vizibila dupa primele 6 saptamani de tratament, astfel ca este important sa continuati tratamentul zi de zi.

Durata recomandata a tratamentului este de pana la 6 luni la unghiile de la maini si de 9 pana la 12 luni la unghiile de la picioare.

Tratamentul trebuie continuat pana la disparitia afectiunii, ceea ce inseamna pana cand alte unghii sanatoase au crescut din nou, transparente sau aproape transparente.

Ai grija de sanatatea unghiilor tale si ajuta-le sa arate din nou bine!

La primele modificari ale aspectului unghiei adreseaza-te pentru sfaturi medicului sau farmacistului!

In caz de sensibilizare, tratamentul trebuie intrerupt si instituit un tratament adecvat. Trebuie luata in considerare asocierea unui tratament sistemic daca mai multe unghii (peste 5) sunt afectate si daca exista factori de risc: diabet zaharat in tulburari ale sistemului imunitar.

Acest medicament contine ciclopirox si se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. Viza de publicitate Nr:1460 / Data: 19.01.2017

ANGELINI PHARMACEUTICALS ROMANIA

Strada Drumea Radulescu nr. 52, Bucuresti, Tel. +40 21 331 6767 / Fax +40 21 331 6786

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Tratati naturist vergeturile Tratati naturist vergeturile

    Ce sunt vergeturile? Vergeturile sunt cicatrice liniare vizibile care, desi nu pun probleme medicale deosebite, aduc un prejudiciu estetic important. Ele se prezinta sub forma unor zone in care structura cutanata pare “desirata”. Se estimeaza ca...citeste mai mult

  • Alopecia - caderea parului, chelia sau calvitia Alopecia - caderea parului, chelia...

    Generalitati Alopecia este o afectiune dermatologica inflamatorie care afecteaza foliculii pilosi in special de la nivelul scalpului. Evolutia alopeciei este cronica determinand pierderea localizata sau completa a parului de la nivelul capului dar si de pe corp....citeste mai mult

  • Beneficiile uleiului de migdale Beneficiile uleiului de migdale

    Generalitati Uleiul de migdale poate fi folosit atat in scop terapeutic cat si estetic, deoarece exista numeroase beneficii pe care acest ulei le poate oferi atat pentru sanatate cat si frumusetea unei persoane. Uleiul de migdale este recomandat in cazul celor la...citeste mai mult