Coada de la farmacie se muta pe internet!

Coada de la farmacie se muta pe internet!

Poate pentru unii, zambetul persoanei in halat alb este bine-venit atunci cand pasesc in farmacie, dar, pe de alta parte, cozile raman un adevarat cosmar.

Pentru a evita acest „simptom” al altor probleme de ordin laudativ dar irealizabil in ceea ce priveste strategia comerciala, ideea de a sta la coada este repugnanta, pentru simplul fapt ca noi asta stim sa facem inca de pe vremea lui Ceausescu.

Dar pentru ca societatea moderna asimileaza continuu si a integrat noul in stilul de viata cotidian, Farmacialapretmic.ro aduce sanatatea la un click distanta.

Lansat in 2016, site-ul Farmacialapretmic.ro are un portofoliu de peste 2.000 de produse din game variate - in principal vitamine si suplimente, frumusete si ingrijire, mama si copilul, ce satisfac comunitati tot mai mari de pacienti fideli.

Intreaga calatorie a cumparaturilor de produse faciliteaza interesele pacientilor in ceea ce priveste economia de timp si de bani.

Pentru ca da, exista o farmacie care ofera preturi mici in raport direct proportional cu servicii de calitate. Cunoscand pulsul pietei in ceea ce priveste apovizionarea, interesul acestei farmacii online este de a-si fideliza pacientii, prin onorarea comenzilor si aprovizionare continua.

Produsele dorite pot fi comandate online, prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul Farmacialapretmic.ro si telefonic la numarul 0371.780.898, in intervalul luni-vineri 10:00-17:30, cu asistenta la comanda in afara orelor de program.

Termenul de livrare a comenzii este de 24/48 h prin servicii de curierat, iar pentru plata exista 2 modalitati: online cu cardul sau plata ramburs.

Optiunea Collect Point este o alternativa eficienta si comoda de ridicare a comenzilor online, din magazinele de proximitate PayPoint Colet Expres doar pentru comenzile cu livrare in Bucuresti in termen de 7 zile calendaristice si nu presupune costuri suplimentare.

In plus, veti primi notificari de stoc la cerere, ramanand conectat la noutati. Asadar, daca vrei o altfel de experienta farmaceutica, nu-ti ramane decat sa accesezi www.farmacialapretmic.ro

Sfatulmedicului.ro angajeaza programator PHP

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Medicina sportiva si riscurile sportivilor Medicina sportiva si riscurile...

    Generalitati Medicina sportiva este o ramura a specialitatilor medicale care se preocupa cu precadere in studierea pentru ca mai apoi aplicarea informatiilor medicale in domeniul sportiv. Aceasta ramura studiaza tipurile de patologii la care sunt predispusi...citeste mai mult

  • 11 mituri surprinzatoare din medicina 11 mituri surprinzatoare din medicina

    Generalitati Cultura medicala populara detine nenumarate mituri impresionante despre sanatate pe care oricine trebuie sa le cunoasca, deoarece au ca subiect de discutie organismul uman, afectiunile cronice si sezoniere, dar si regimul alimentar. Majoritatea...citeste mai mult

  • Interviu cu Prof. Asoc. Dr. Nicolae Calomfirescu, Presedintele Asociatiei pentru Medicina Sexualitatii din Romania Interviu cu Prof. Asoc. Dr. Nicolae...

    Interviu cu Prof. Asoc. Dr. Nicolae Calomfirescu Presedintele Asociatiei pentru Medicina Sexualitatii din Romania Exista o educatie sexuala in randul cuplurilor adulte din Romania la ora actuala? Exista un anumit grad de educatie in probleme de...citeste mai mult