Coada de la farmacie se muta pe internet!

Publicat la data de: 06 Noiembrie 2017 | Actualizat la data de: 13 Noiembrie 2017
Coada de la farmacie se muta pe internet!

Poate pentru unii, zambetul persoanei in halat alb este bine-venit atunci cand pasesc in farmacie, dar, pe de alta parte, cozile raman un adevarat cosmar.

Pentru a evita acest „simptom” al altor probleme de ordin laudativ dar irealizabil in ceea ce priveste strategia comerciala, ideea de a sta la coada este repugnanta, pentru simplul fapt ca noi asta stim sa facem inca de pe vremea lui Ceausescu.

Dar pentru ca societatea moderna asimileaza continuu si a integrat noul in stilul de viata cotidian, Farmacialapretmic.ro aduce sanatatea la un click distanta.

Lansat in 2016, site-ul Farmacialapretmic.ro are un portofoliu de peste 2.000 de produse din game variate - in principal vitamine si suplimente, frumusete si ingrijire, mama si copilul, ce satisfac comunitati tot mai mari de pacienti fideli.

Intreaga calatorie a cumparaturilor de produse faciliteaza interesele pacientilor in ceea ce priveste economia de timp si de bani.

Pentru ca da, exista o farmacie care ofera preturi mici in raport direct proportional cu servicii de calitate. Cunoscand pulsul pietei in ceea ce priveste apovizionarea, interesul acestei farmacii online este de a-si fideliza pacientii, prin onorarea comenzilor si aprovizionare continua.

Produsele dorite pot fi comandate online, prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul Farmacialapretmic.ro si telefonic la numarul 0371.780.898, in intervalul luni-vineri 10:00-17:30, cu asistenta la comanda in afara orelor de program.

Termenul de livrare a comenzii este de 24/48 h prin servicii de curierat, iar pentru plata exista 2 modalitati: online cu cardul sau plata ramburs.

Optiunea Collect Point este o alternativa eficienta si comoda de ridicare a comenzilor online, din magazinele de proximitate PayPoint Colet Expres doar pentru comenzile cu livrare in Bucuresti in termen de 7 zile calendaristice si nu presupune costuri suplimentare.

In plus, veti primi notificari de stoc la cerere, ramanand conectat la noutati. Asadar, daca vrei o altfel de experienta farmaceutica, nu-ti ramane decat sa accesezi www.farmacialapretmic.ro


Citeste si

Arhiva
  • Exercitiul fizic - cea mai buna medicina Exercitiul fizic - cea mai buna medicina

    Generalitati si alte informatii Intotdeauna am fost si sunt unul dintre cei care considera ca fiecare se poate ajuta pe sine insusi sa devina mai bun, mai sanatos, mai sportiv. Multi dintre medicii contemporani realizeaza ca ei au rolul sa le arate oamenilor cum sa se...citeste mai mult

  • Ciuperca piciorului - generalitati Ciuperca piciorului - generalitati

    Generalitati Ciuperca piciorului (denumita si „piciorul de atlet” intrucat apare frecvent la sportivii ce utilizeaza incaltaminte ocluziva in salile de antrenament) este o afectiune a pielii piciorului, de cauza micotica. Exista trei tipuri de micoza a...citeste mai mult

  • Sindromul de soc toxic - Generalitati Sindromul de soc toxic - Generalitati

    Generalitati Sindromul de soc toxic este o afectiune rara, amenintatoare de viata adeseori, care apare brusc dupa o infectie si poate afecta rapid diferite organe, incluzand plamanii, rinichii si ficatul. Sindromul de soc toxic progreseaza foarte rapid,...citeste mai mult