Coada de la farmacie se muta pe internet!

Coada de la farmacie se muta pe internet!

Poate pentru unii, zambetul persoanei in halat alb este bine-venit atunci cand pasesc in farmacie, dar, pe de alta parte, cozile raman un adevarat cosmar.

Pentru a evita acest „simptom” al altor probleme de ordin laudativ dar irealizabil in ceea ce priveste strategia comerciala, ideea de a sta la coada este repugnanta, pentru simplul fapt ca noi asta stim sa facem inca de pe vremea lui Ceausescu.

Dar pentru ca societatea moderna asimileaza continuu si a integrat noul in stilul de viata cotidian, Farmacialapretmic.ro aduce sanatatea la un click distanta.

Lansat in 2016, site-ul Farmacialapretmic.ro are un portofoliu de peste 2.000 de produse din game variate - in principal vitamine si suplimente, frumusete si ingrijire, mama si copilul, ce satisfac comunitati tot mai mari de pacienti fideli.

Intreaga calatorie a cumparaturilor de produse faciliteaza interesele pacientilor in ceea ce priveste economia de timp si de bani.

Pentru ca da, exista o farmacie care ofera preturi mici in raport direct proportional cu servicii de calitate. Cunoscand pulsul pietei in ceea ce priveste apovizionarea, interesul acestei farmacii online este de a-si fideliza pacientii, prin onorarea comenzilor si aprovizionare continua.

Produsele dorite pot fi comandate online, prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul Farmacialapretmic.ro si telefonic la numarul 0371.780.898, in intervalul luni-vineri 10:00-17:30, cu asistenta la comanda in afara orelor de program.

Termenul de livrare a comenzii este de 24/48 h prin servicii de curierat, iar pentru plata exista 2 modalitati: online cu cardul sau plata ramburs.

Optiunea Collect Point este o alternativa eficienta si comoda de ridicare a comenzilor online, din magazinele de proximitate PayPoint Colet Expres doar pentru comenzile cu livrare in Bucuresti in termen de 7 zile calendaristice si nu presupune costuri suplimentare.

In plus, veti primi notificari de stoc la cerere, ramanand conectat la noutati. Asadar, daca vrei o altfel de experienta farmaceutica, nu-ti ramane decat sa accesezi www.farmacialapretmic.ro

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Medicamente eliberate si fara prescriptie medicala Medicamente eliberate si fara...

    Generalitati Medicamentul eliberat fara reteta este acel tip de medicament pentru care nu este nevoie de prescriptia medicului pentru a fi eliberat de farmacie. Dar aceste medicamente fara reteta nu sunt neaparat fara riscuri sau efecte adverse pentru...citeste mai mult

  • Homeopatie versus medicina alopata Homeopatie versus medicina alopata

    Generalitati Termenul de homeopatie defineste o metoda terapeutica medicala stiintifica, ce se bazeaza pe niste principii si pe niste legi ale vindecarii foarte clar definite. Homeopatia nu reprezinta o concurenta pentru medicina alopata si nu trebuie sa o comparam cu...citeste mai mult

  • 25 de antibiotice descoperite recent de cercetatori, o speranta noua pentru medicina 25 de antibiotice descoperite recent...

    Generalitati Dupa o lunga perioada in care descoperirea de antibiotice potente a stagnat, iar fenomenul cresterii rezistentei la bacterii a luat amploare, cercetatorii americani au reusit sa descopere 25 de antibiotice noi printr-o metoda care se anunta a fi extrem de...citeste mai mult