Macaroane integrale cu branza

Publicat la data de: 17 Octombrie 2014 | Actualizat la data de: 17 Octombrie 2014
Macaroane integrale cu branza

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Pacientii diagnosticati cu sindrom nefrotic trebuie sa urmeze o dieta saraca in sodiu, potasiu, fosfor si lichide, dar bogata in surse alimentare de proteine de calitate si cereale integrale.

Ingrediente

  • 100 grame macaroane din faina integrala
  • 500 ml apa
  • 2 cani de lapte degresat
  • 2 linguri de amidon de porumb
  • 1 sfert de lingurita de mustar
  • un praf de piper negru
  • 100 de grame branza dietetica maruntita

Mod de preparare

  1. Puneti apa la fiert (fara sare), iar cand da in clocot, adaugati macaroanele si lasati-le pe foc 8-10 minute, apoi scurgeti-le bine intr-o sita.
  2. Amestecati laptele rece cu amidonul de porumb si lingurita de mustar intr-o oala, pana cand amidonul se dizolva complet.
  3. Puneti oala la foc mediu si amestecati constant, pana cand compozitia fierbe si se ingroasa.
  4. Adaugati branza dietetica maruntita si amestecati bine.
  5. Adaugati si macaroanele fierte si serviti preparatul cald.
Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate