Apa kangen. 4 beneficii ale apei alcaline

Apa kangen. 4 beneficii ale apei alcaline

Apa este elementul esential al vietii fara de care omul nu poate rezista. Corpul uman este compus in proportie de 70% din apa, iar orice diminuare a acestui nivel produce dezechilibre si poate genera grave probleme de sanatate si chiar la deces.

Apa este, asadar, vitala. Dar pentru a mentine organismul sanatos este suficient sa bei orice fel de apa? Testele au demonstrat faptul ca nu toata apa care se gaseste in natura sau pe piata, imbuteliata, este la fel.

Si cu atat mai putin, nu orice apa este buna de baut in sensul ca exista apa care asigura doar hidratarea si exista apa care ii confera organismului un plus de vitalitate, contribuind inclusiv la ameliorarea unor afectiuni. Este vorba despre asa-numita apa kangen.

Ce este apa kangen

In japoneza, cuvantul “Kangen” inseamna intoarcere la origini, iar apa kangen este o apa purificata si imbogatita astfel incat sa se apropie foarte mult de apa pura, de la inceputuri. Firma japoneza Enagic este producatoarea unor aparate speciale de filtrare si imbogatire a apei, dispozitive care o transforma in apa kangen.

Apa alcalina ionizata Kangen alcalinizeaza, detoxifica, energizeaza. Toate aceste trei componente conlucreaza strans si sunt inseparabile.

Ce beneficii aduce apa kangen

Bogata in antioxidanti. Kangen apa este o apa electrolizata sau o apa hidrogenata, bogata in antioxidanti, substante care incetinesc sau previn oxidarea tesuturilor. In plus, ajuta celulele canceroase sa obtina mai mult oxigen, incetinind astfel dezvoltarea si extinderea acestora.

Antiinflamatoare. Alcalinizarea este vitala pentru regenerarea tisulara, deoarece este antiinflamatoare. Apa alcalina ionizata Kangen construieste electrolitii pentru ionizare, oxidare si neutralizare. Face posibila respiratia celulara corecta si difuzarea substantelor nutritive in intreg organismul.

Detoxifianta. Consumul de apa kangen va initia procesul de detoxifiere si de rehidratare a organismului pana la nivel celular. Apa alcalina ionizata hidrateaza mai bine organismul decat cea cu pH neutru. Odata eliminate materialele de obstructie, iritante, stimulatoare de mucus, metalele grele, este usurata digestia.

Previne imbatranirea. Consumul de apa alcalina ionizata kangen neutralizeaza aciditatea, indeparteaza reziduurile acide din celule si tesuturi si previne procesul natural de imbatranire. Apa kanken sporeste vitalitatea celulelor.

Cum poti beneficia de apa kangen

Poti avea apa kangen la tine acasa. Pentru asta ai nevoie de un aparat special care sa o produca, astfel incat sa beneficiezi la orice ora de proprietatile acestei ape pure, cu efect curativ.

Pentru comenzi apa kangen trebuie sa vizitezi site-ul apa-kangen.org si sa iti alegi dispozitivul cel mai potrivit nevoilor tale. Completezi formularul de comanda online sau soliciti telefonic aparatul la numarul de contact apa kangen. Vei obtine si toate informatiile suplimentare de care ai nevoie.

Aparatele pentru apa kangen au o garantie de 3-5 ani, iar cu o curatare si mentenanta potrivite, durata de viata preconizata este de 15 ani sau mai mult.

Citeste si

Arhiva
  • Medicina ayurvedica si astenia de toamna Medicina ayurvedica si astenia de toamna

    Toamna este anotimpul care pune la incercare sanatatea organismului atat prin schimbarile de temperatura alternante cat si prin reducerea numarului de ore cu soare, lumina naturala fiind esentiala pentru fixarea vitaminei D si mentinerea unui sistem imunitar puternic....citeste mai mult

  • Medicina ayurvedica si sanatatea sangelui Medicina ayurvedica si sanatatea...

    Hipertensiunea arteriala este o tulburare caracterizata de presiunea ridicata cu care sangele este pompat de inima. Functia principala a inimii este aceea de a asigura fluenta circulatiei sangelui in arterele si venele corpului. Cu fiecare bataie a inimii sangele...citeste mai mult

  • Homeopatia si medicina alopata nu se exclud Homeopatia si medicina alopata nu se...

    Generalitati Homeopatia este o terapie complexa, bazata pe o abordare specifica a sanatatii si a bolnavului, proiectand o viziune globala asupra individului. Homeopatia nu trateaza boli, ci oamenii asa cum sunt. Despre aceasta ramura a medicinei au existat de-a...citeste mai mult

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK