Mere coapte

Mere coapte

Timp de preparare: Mai putin de 15 minute

Dificultate: redusa

Informatii nutritionale:

Calorii: 223
Proteine: 1,8 g
Glucide:57,1
Grasimi si Colesterol: 0

Ingrediente:

  • 1 mar mare
  • 2 lingurite de stafide sau nuci
  • 2 linguri de zahar

Mod de preparare:

  1. Se spala marul, se scobeste de samburi fara a se taia.
  2. In mijloc se pun stafidele, zaharul si nuca.
  3. Se stropesc cu apa. Se pun cateva linguri de apa si in vasul in care se vor coace merele.
  4. Se coc la foc iute, aproximativ 45 de minute pana se inmoaie si se rumenesc.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
1 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK