Mere coapte


Mere coapte

Pentru: 1 portie
Dificultate: usor





Informatii nutritionale:
Calorii: 223
Proteine: 1,8 g
Glucide:57,1
Grasimi si Colesterol: 0

Ingrediente:

  • 1 mar mare
  • 2 lingurite de stafide sau nuci
  • 2 linguri de zahar

Mod de preparare:

  1. Se spala marul, se scobeste de samburi fara a se taia.
  2. In mijloc se pun stafidele, zaharul si nuca.
  3. Se stropesc cu apa. Se pun cateva linguri de apa si in vasul in care se vor coace merele.
  4. Se coc la foc iute, aproximativ 45 de minute pana se inmoaie si se rumenesc.

Va dorim pofta buna!

5952 vizualizari, 19 Ianuarie 2009

Citeste si

Arhiva
  • Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor  Un meniu de 7 zile pentru sezonul...

    Generalitati In timpul sezonului gripei si racelilor, majoritatea oamenilor cunosc faptul ca trebuie sa-si acopere gura si nasul cu batiste de unica folosinta atunci cand stranuta sau tusesc si sa-si spele mainile pentru a evita contactul direct cu virusii si...citeste mai mult

  • Dieta cu zmeura Dieta cu zmeura

    Despre dieta Zmeura, laudata de nutritionisti pentru proprietatile sale nutritive si antioxidante, este ingredientul perfect pentru o dieta pentru slabit de doar trei zile. Bogata in fibre, zmeura poate oferi senzatie de satietate si poate si potoli pofta de...citeste mai mult

  • Analize biochimice (analiza zaharului din sange - glicemia si din urina - glicozuria) Analize biochimice (analiza zaharului...

    Generalitati Sangele omului are o structura extrem de complexa, continand numeroase substante organice (proteine, grasimi, glucoza, enzime, hormoni, vitamine) si substante minerale (calciu, fosfor, sodiu, potasiu, etc). Analizele biochimice cerceteaza compozitia...citeste mai mult