Clatite cu capsuni
Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale:
Calorii: 315 g
Colesterol: 208 mg
Carbohidrati: 22 g
Proteine: 10 mg
Fibre: 2 g
Ingrediente:
- 4 oua
- 1 1/2 cani smantana
- 2/3 cana cu faina
- 1/2 lingurita sare
- 2 lingurite praf de copt
- 1/4 ceasca cu lapte
- 2 cesti cu capsuni proaspete sau pastrate la congelator (decongelate), decojite si taiate in felii subtiri
- unt pentru uns tigaia
Mod de preparare:
- Se separa albusurile de galbenusuri. Se pun intr-un castron galbenusurile si smantana. Peste ele se cerne faina, se adauga sarea si praful de copt. Se amesteca usor pana se omogenizeaza compozitia.
- Se adauga apoi laptele. Intr-un castron separat se amesteca albusurile de ou pana se intaresc, cu un mixer sau un tel. Incorporati cu grija albusurile in compozitie. Incalziti o tigaie sau o tava pe care ati uns-o in prealabil cu putin unt. Lasati la incins cel putin un minut. Cu ajutorul unei linguri mari turnati aluatul in tigaie si lasati clatita sa se coaca, aproximativ 2 minute. Intoarceti clatita pe cealalta parte si lasati-o sa se coaca inca 1-2 minute dupa caz, pana se coace. Repetati pana se termina aluatul.
- Umpleti apoi clatitele cu capsuni.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara
- Sindromul de Intestin iritabil
- 27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
- Arsurile solare: remedii din popor
- Afectiuni comune ale picioarelor
- Tratamente anticelulitice: 20 de moduri de a spune ADIO celulitei!
- Alimente care va incalzesc
- Retete pentru frumusete
- Dieta bogata in fibre
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare