Pazea... vin hotii de imunitate! Esti gata de atac?

Publicat la data de: 16 Septembrie 2015 | Actualizat la data de: 16 Septembrie 2015
Pazea... vin hotii de imunitate! Esti gata de atac?

Reinceperea cursurilor in scoli si gradinite este cu siguranta o provocare pentru parinti, mai ales cand vine vorba de sanatatea copiilor, care vor intra in colectivitate si, implicit, in contact cu noi bacterii si virusuri.

In plus, din pricina vremii, care este foarte capricioasa toamna, cu variatii de temperatura, cei cu imunitatea scazuta vor fi tinte perfecte pentru infectiile virale.

Avand in vedere modalitatea de transmitere a bacteriilor (pe calea aerului sau prin contact cu persoana afectata), igiena este foarte importanta in prevenirea aparitiei bolilor de sezon.

Curatarea suprafetelor cu dezinfectante, spalarea mainilor cu apa si sapun cat de des posibil sunt obiceiuri indispensabile in aceasta perioada. De asemenea, cea mai eficienta metoda in prevenirea racelii este mentinerea unei imunitati ridicate a organismului.

Astfel, curele de imunizare sunt mai mult decat necesare pentru toata familia, deoarece un organism cu o imunitate scazuta reprezinta gazda ideala pentru raceli si gripe.

Gama PROPOLIS C Echinacea este o gama complexa pe baza de ingrediente naturale standardizate, special conceputa pentru a te ajuta in faza de preventie a bolilor de sezon, cat si in fazele de combatere si de refacere a organismului dupa boala.

Gama PROPOLIS C Echinacea reduce la jumatate posibilitatea de a raci in sezonul rece, imunizeaza si pregateste organismul pentru sezonul gripal!

Pentru parinti: Propolis C Echinacea Forte comprimate cu vitamina C, tinctura de propolis, extract din fructe de soc si echinacea - are efecte benefice in functionarea normala a sistemului imunitar, cat si in cazul imbolnavirilor sau ca adjuvant in perioada de convalescenta.

Fiecare comprimat este standardizat in bioflavonoide de la propolisul de la 38.000 de albine, polifenol din 14 plante de echinacea si 90 mg de vitamina C.

Pentru copii: Echinacea Kids Sirop de speriat raceala - pentru functionarea normala a sistemului imunitar, contine tinctura de propolis, extract de echinacea si vitamina C. Se poate administra copiilor incepand cu varsta de peste 1 an.

Pentru mai multe detalii, acceseaza propolisc.ro si www.facebook.com/LaboratoareleFitermanUrmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilati respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.Citeste si

Arhiva
  • Cancerul de col uterin – posibilitati de diagnostic Cancerul de col uterin –...

    Generalitati Cancerul de col uterin reprezinta o problema de sanatate publica in Romania, decesele consecutive acestei afectiuni inregistrand nivelele cele mai ridicate din Europa datorita diagnosticarii tardive a bolii, stadiu in care posibilitatile terapeutice sunt...citeste mai mult

  • Zooterapia: animale care vindeca oameni Zooterapia: animale care vindeca oameni

    Generalitati Animalele de companie nu sunt considerate a fi simple animale, deoarece rolul acestora este de a oferi sprijin moral si, in unele situatii, de a-si ajuta stapanii sa depaseasca perioade dificile din viata lor. Intr-un secol al vitezei, in care totul se...citeste mai mult

  • Cum se manifesta alergia alimentara Cum se manifesta alergia alimentara

    Generalitati Orice aliment poate cauza o reactie alergica, multe din alergiile alimentare aparand in primii ani de viata. Ingestia anumitor alimente la un individ alergic poate determina rapid manifestari cutanate, respiratorii, gastrointestinale chiar anafilaxie....citeste mai mult