Eubiotic Baby picaturi pentru burtica copilului tau

Publicat la data de: 13 Decembrie 2016 | Actualizat la data de: 15 Decembrie 2016
Eubiotic Baby picaturi pentru burtica copilului tau

Stiati ca flora intestinala este alcatuita din peste 500 de specii diferite de bacterii, indispensabile functionarii corecte a digestiei?

Colonizarea cu bacterii a tractului digestiv incepe la nastere si continua in mod accelerat in primii ani de viata.

Practic, se considera ca in jurul varstei de 3 ani, microbiota intestinala este stabila.

Colonizarea initiala a florei intestinale poate fi insa afectata de anumiti factori precum: durata sarcinii, tipul de nastere (naturala sau cezariana), modul de hranire al sugarului (alaptare la san sau formule de lapte), dar si expunerea la antibiotice.

Acesti factori influenteaza diversitatea microbiotei, cu efecte pe termen scurt (diaree, colici, constipatie), dar si pe termen lung (scaderea imunitatii, care se poate manifesta prin alergii, dermatite, sindrom de colon iritabil).

Antibioticele sunt unul dintre cei mai importanti factori implicati in distrugerea florei intestinale. in cele mai multe cazuri (pana la 39% dintre ele) cauzeaza diaree; alte simptome digestive neplacute cauzate de consumul de antibiotice includ crampele, balonarea sau constipatia.

Conform ultimelor studii, colicile par a fi cauzate tot de dezechilibrul florei intestinale. Definite de medicii pediatri americani conform regulii lui 3: „un sugar sanatos, bine hranit, care plange mai mult de 3 ore pe zi, 3 zile pe saptamana si mai mult de 3 saptamani”, aparitia colicilor pare a fi determinata de prezenta unui numar insuficient de lactobacilli in flora intestinala.

Eubiotic Baby picaturi este o formula special conceputa pentru administrare din prima zi de viata, care combina cele mai studiate bacterii probiotice din lume: Bifidobacterium Lactis BB12 si Lactobacillus Rhamnosus- LGG.

Peste 1000 de studii clinice si articole stiintifice certifica aportul acestor 2 tulpini probiotice in regenerarea florei intestinale, cu efecte benefice atat in reducerea riscului diareii cauzate de consumul de antibiotice, cat si a altor tulburari digestive, precum constipatia sau crampele.

De asemenea, aportul de Lactobacilli (LGG) din Eubiotic Baby picaturi contribuie la reducerea riscului aparitiei, dar si frecventei colicilor.

Pentru mai multe informatii accesati:
www.eubiotic.ro
www.facebook.com/EUBIOTIC/


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite