Cum a fost la Social Media for Parents, editia 2016

Publicat la data de: 22 Iulie 2016 | Actualizat la data de: 14 Aprilie 2017
Cum a fost la Social Media for Parents, editia 2016

Social Media for Parents este evenimentul care aduce in acelasi loc parinti activi in mediul online si dezbate tendintele in parenting, idei de promovare si noutati din social media.

Si anul acesta a fost o experienta incredibila.

S-au tratat subiecte diverse si de interes iar participantii, bloggeri si parinti activi in social media si comunitati au fost prezenti intr-un numar mai mult decat impresionant la cele 3 sesiuni interactive despre blogging, social media, branding si lifestyle.

Medicul specialist ORL, Presedinte al Asociatiei Romane de Homeopatie, Sorin Dan Cadar a participat de asemenea alaturi de Sonia Argint Ionescu, prezentator TVR la prima sesiune de comunicare.

Homeopatia este o Metoda Terapeutica (Atentie, NU O MEDICINA = NU EXISTA MEDICINA HOMEOPATICA: Medicina este numai una, se invata la Facultatea de Medicina iar absolventii se numesc Medici. NUMAI MEDICII POT PRACTICA TERAPIA HOMEOPATICA); Medicamentul homeopatic este un MEDICAMENT. Fabricarea sa TREBUIE sa respecte regulile generale de fabricare a medicamentelor si mai ales sa fie conforme cu specificatiile tehnice si stiintifice ale oricarui alt medicament.

Originalitatea Medicamentului homeopatic consta in faptul ca sursa de materie prima este strict NATURALA si provine din mediul vegetal, animal, mineral, fara o interventie "chimizanta". In cursul ORICARUI tratament homeopatic se poate interveni la nevoie cu orice tip de alt tratament.

Nu exista INCOMPATIBILITATE intre tratamentul homeopatic si orice alt tip de tratament.” sau „Homeopatia este o metoda terapeutica valoroasa, de prima intentie, cu efecte clare si excelente, dovedite prin nenumarate studii stiintifice, care trebuie aplicata de catre orice medic in beneficiul pacientilor sai.

Sunt doar cateva dintre ideile expuse de Domnia Sa in fata celor 200 de participanti.
Detalii si imagini din sala puteti urmari accesand pagina oficiala a evenimentului: http://www.2016.socialmediaforparents.ro/Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilati respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.Citeste si

Arhiva
  • Otita la copil Otita la copil

    Cauze Spatiul din spatele timpanului, urechea medie, inchide sistemul auditiv si este gol in interior. Secretiile naturale formate aici sunt eliminate printr-un traseu intern numit trompa lui Eustachio. La copii, aceasta nu functioneaza foarte bine intotdeauna,...citeste mai mult

  • Cele mai toxice spatii din interiorul casei Cele mai toxice spatii din interiorul...

    Generalitati Ne place sa credem ca locul in care locuim este curat, dar putem avea surpriza sa aflam ca in casa noastra exista si locuri considerate a fi toxice. Majoritatea persoanelor folosesc dezinfectante, inalbitoare si alte tipuri diferite de produse...citeste mai mult