Laptele din soia So Good Essential: un produs ideal pentru post si pentru vegetarieni

Publicat la data de: 29 Martie 2010 | Actualizat la data de: 29 Martie 2010
Laptele din soia So Good Essential: un produs ideal  pentru post si pentru vegetarieni

Laptele de soia So Good Essential, produs de compania Sanitarium, cu o experienta de peste un secol in domeniul alimentatiei sanatoase, este importat si distribuit in Romania de SanoVita, compania valceana binecunoscuta deja consumatorilor interesati de produse sanatoase si... gustoase.

Este o bautura non-alcoolica realizata din boabe de soia, cu adaos de minerale si vitamine, avand compozitie, gust si valori nutritionale asemanatoare laptelui de provenienta animala, dar fara colesterol, fara lactoza si fara grasimi animale. Absenta lactozei este esentiala, deoarece foarte multa lume nu poate digera lactoza la un nivel satisfacator, iar lactoza nedigerata produce crampe, gaze, balonari si diaree. in locul colesterolului si al grasimilor animale, care blocheaza arterele, So Good Essential contine grasimi sanatoase, mono si polisaturate, care nu blocheaza arterele si ajuta la reducerea nivelului de colesterol.

Asadar, este vorba de un produs bogat in Omega 3 de origine vegetala, proteine si fibre, fier, fosfor, calciu, potasiu, vitaminele A, B2 si B12. So Good Essential este, in acelasi timp, un produs de post, fiind ideal pentru o dieta vegetariana.
Precizare: Deoarece are un continut ridicat de proteine, laptele de soia So Good nu este indicat copiiilor cu varsta de sub un an.

Pret: aproximativ 8 lei (1l).
Se gaseste atat in magazinele cash&carry, hypermarketuri si supermarketuri, cat si in alimentare si magazine cu produse naturiste.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva