In premiera in Romania, DENT ESTET lanseaza “IMPLANT+”, primul plan de garantie extinsa a implantului dentar

Publicat la data de: 17 Mai 2013 | Actualizat la data de: 17 Mai 2013
In premiera in Romania, DENT ESTET lanseaza “IMPLANT+”, primul plan de garantie extinsa a implantului dentar

DENT ESTET, liderul pietei de servicii stomatologice din Romania, lanseaza, in premiera nationala, „IMPLANT+”, singurul plan de garantie extinsa conceput special pentru implantul dentar. Acesta este destinat mentenantei implantului dentar si acopera retratamentul in schimbul unei rate lunare foarte avantajoase.

"Planul de garantie extinsa pentru implantul dentar este o necesitate pe piata romaneasca, cu atat mai mult cu cat in tara noastra nu exista asigurari de sanatate cu acoperire completa pentru servicii stomatologice. Cu „IMPLANT+” nu pierzi ce ai obtinut deja, practic iti protejezi investitia. Iar costul pentru 2 ani de garantie este cu peste 70% mai mic decat eventualul cost al retratamentului.", a declarat Dr. Oana Taban, Founder & CEO DENT ESTET.

Inspirat de modelul american, „IMPLANT+” reprezinta garantia securizarii unei investitii importante facute in sanatate si se bucura de un mare succes in SUA, Marea Britanie si Germania. In tara noastra, el a fost introdus de grupul DENT ESTET in urma constientizarii nevoii pacientilor de a-si proteja investitia in tratamente de implantologie dentara.

Conform unui studiu pe care l-am realizat anul trecut, 35% dintre pacienti noi au apelat la serviciile clinicii in urma unor interventii de implant dentar esuate. Fiind unul dintre cele mai complexe tratamente, implantul dentar are nevoie de mentenanta pe termen lung, iar printr-un astfel de serviciu financiar pacientii vor avea ocazia de a-si securiza investitia medicala.” a declarat Dr. George Luca, unul dintre cei 7 medici supraspecializati in implantologie dentara din cadrul DENT ESTET.
Acest serviciu se adreseaza atat pacientilor DENT ESTET, cat si altor pacienti cu o stare optima de sanatate, care au deja un implant functional, dar care vor sa beneficieze, pe termen lung, de expertiza DENT ESTET.

Avand in permanenta ca prioritate perfectiunea actului medical si siguranta pacientului, DENT ESTET a investit constant in echipamente performate care sa se alinieze serviciilor de ultima ora oferite in cadrul clinicii. Printre cele mai importante achizitii se numara si cel mai performant echipament de radiologie panoramica de pe piata, ProMax - Digital Panoramic Dental X-Ray, in valoare de aproximativ 30.000 de euro. Totalul investitiilor in tehnologie, produse si aparatura din ultimul an se ridica la peste 150.000 de euro.

Ca urmare a introducerii noului produs financiar, reprezentantii celui mai mare grup dentar din Romania estimeaza in primul an o majorare de 20% a incasarilor pentru serviciile de implantologie dentara.
Alaturi de abonamentul individual sau plata in rate, noul produs financiar a fost lansat de DENT ESTET pe piata de servicii stomatologice din Romania cu scopul de a le oferi pacientilor sai posibilitatea de a accesa servicii medicale de top, avand garantia calitatii si confort financiar.

DENT ESTET este grupul dentar numarul 1 in Romania, cu acoperire nationala, cel mai mare numar de unitati dentare (25 de unitati) si cea mai mare baza de pacienti din tara (peste 35.000 de pacienti in aprilie 2013). Detine cel mai mare numar de angajati intr-o companie din segmentul stomatologie (peste 140), cea mai mare echipa medicala (peste 45 medici) cu medici specializati pe categorii de varsta (adulti, adolescenti, copii) din care face parte cel mai mare colectiv de medici din Romania specializati in ortodontia invizibila si certificati in SUA in estetica dentara cu tehnologia Lumineers (fatete dentare de portelan).

DENT ESTET are o traditie de 14 ani pe piata de servicii stomatologice din Romania. Grupul reuneste cinci clinici premium care raspund oricarui tip de nevoie stomatologica. Serviciile oferite sunt aliniate standardelor internationale printr-un set complet de solutii, o echipa specializata in toate ramurile medicinei dentare si servicii certificate si recunoscute la nivel mondial. Grupul include doua clinici dedicate adultilor, prima clinica dentara din Europa de Est dedicata tratamentelor pentru copii – DENT ESTET 4 Kids si prima clinica dentara din Europa dedicata tratamentelor pentru adolescenti – DENT ESTET 4 Teens. Calitatea portofoliului sau de servicii a fost recunoscuta la nivel international prin certificatul ISO 9001: 2008, de catre The Germanischer Lloyd Certification GmbH, Hamburg.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Reconstructia zambetului: fatetele dentare din portelan Reconstructia zambetului: fatetele...

    Suntem in permenenta influentati de cei care se afla in jurul nostru, de frumusetea promovata in reviste sau la televizor. Uneori cerintele pacientilor de natura estetica sunt greu de satisfacut dar este de datoria medicului stomatolog sa ofere solutii de tratament...citeste mai mult

  • Totul despre implantul dentar Totul despre implantul dentar

    Ce este un implant dentar? Implantul dentar este o piesa din titan, cel mai adesea sub forma unui surub, care serveste ca inlocuitor pentru radacina unui dinte natural lipsa. Plasarea se face dupa ce locul extractiei s-a vindecat sau imediat dupa extractie,...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate