Al 12-lea caz de deces al persoanelor infectate cu noul coronavirus

Publicat la data de: 25 Martie 2020 | Actualizat la data de: 25 Martie 2020
Al 12-lea caz de deces al persoanelor infectate cu noul coronavirus

Al 11-lea si al 12-lea caz de deces al persoanelor infectate cu noul coronavirus

Va informam ca al 11-lea si al 12-lea caz de deces al persoanelor infectate cu noul coronavirus (COVID-19) sunt urmatoarele:

Cazul 11: Femeie, 64 de ani, din judetul Suceava, internata in stare grava in Spitalul Judetean Suceava – sectia ATI, unde a fost intubata. Femeia a fost transferata la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iasi, unde a decedat astazi.

Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atriala) si a avut istoric de calatorie in perioada 13-29 februarie a.c. in Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai.

Mentionam ca, dintr-o eroare de raportare, decesul anterior comunicat cu numarul 11 a fost deja raportat ca decesul cu numarul 5, in cursul zilei de ieri, 23 martie a.c.

Cazul 12: Barbat, 74 ani, din judetul Ialomita, internat la Bacau in Spitalul Comanesti, sectia ATI, unde a primit oxigen pe masca. Barbatul a manifestat simptome in 19 martie a.c. si a fost internat in 22 martie a.c. in stare grava. Pacientul suferea de obezitate, HTA, si insuficienta renala cronica.

Sursa: Ministerul SanatatiiUrmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilati respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.Citeste si

Arhiva
  • Coronavirus sau gripa? Cum le deosebim? Coronavirus sau gripa? Cum le deosebim?

    Gripa vs COVID-19 Gripa si COVID-19, boala cauzata de noul coronavirus, sunt ambele boli respiratorii infectioase. Desi simptomele COVID-19 si cele ale gripei pot fi similare, cele doua boli sunt distincte si sunt cauzate de virusuri diferite. Coronavirusurile sunt...citeste mai mult

  • Infectia cu COVID-19: masuri de urmat atunci cand mergi la spital Infectia cu COVID-19: masuri de urmat...

    Pandemia cu coronavirus In contextual actual al pandemiei cu coronavirus, vizitele la spital nu reprezinta cea mai buna idee. Pacientii internati si apartinatorii acestora ar trebui sa inteleaga acest lucru si sa evite intalnirile in spital. In momentul actual,...citeste mai mult

  • 9 alimente recomandate cand aveti gripa 9 alimente recomandate cand aveti gripa

    Generalitati Cele mai comune afectiuni ale anotimpului rece - raceala si gripa, pot fi usor ameliorate printr-o alimentatie sanatoasa. Gripa este insotita adesea de lipsa poftei de mancare si de reducerea cantitatii de alimente consumate; din acest motiv, este...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate