Salata de ardei preparati pe gratar
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Salata de ardei preparati pe gratar nu este doar o sursa excelenta de vitamine si minerale, ci si un fel de mancare care poate fi consumat in siguranta de persoanele care sufera de boala Crohn. Fibrele din fructele si legumele proaspete pot agrava simptomele acestei tulburari, insa prepararea lor termica inlatura acest inconvenient.
Ingrediente:
- 4 ardei grasi medii, de mai multe culori, taiati in jumatate si curatati de seminte
- 30 grame de masline negre, fara samburi si feliate
- 30 grame de rosii uscate
- 1 lingura de ulei extravirgin de masline
- 1 lingura de otet balsamic
- un praf de sare
Mod de preparare:
Coaceti ardeii pe gratar, la foc potrivit, cate 5 minute pe fiecare parte. Cand se racesc suficient pentru a putea fi manevrati, taiati-i in cubulete si amestecati-i intr-un bol cu maslinele, rosiile uscate, uleiul, otetul si sarea. Serviti preparatul imediat.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Condimente si ierburi aromatice pe care merita sa le incercati
- Totul despre Colonoscopie
- Secrete culinare pentru pacientii cu poliartrita reumatoida
- Cum sa pregatiti o pizza sanatoasa
- Ce ingrediente contin cele mai folosite condimente din lume
- Ce sa nu mananci niciodata seara ca sa te odihnesti si sa eviti problemele d ...
- Detoxifiere naturala de primavara
- Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva c ...
- Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare