Remediul perfect eficient impotriva afectiunilor digestive

Publicat la data de: 17 Iunie 2010 | Actualizat la data de: 17 Iunie 2010
Remediul perfect eficient impotriva afectiunilor digestive

Afectiunile digestive sunt unele dintre cele mai frecvente afectiuni ale zilelor noastre. Ne plangem adesea de balonari, diaree, constipatii, colici etc.
Pentru sanatatea noastra si pentru evitarea acestor afectiuni este esentiala mentinerea echilibrului florei intestinale.

Pentru refacerea florei intestinale, probioticele sunt cel mai indicat remediu. Probioticele sunt culturi de microorganisme vii si active care tranziteaza tractul gastrointestinal, exercitand o actiune de echilibrare a microflorei prin colonizare directa. Probioticele sunt "bacteriile benefice": bifidobacterii, lactobacili care se gasesc in anumite alimente (iaurt, kefir sau alte produse lactate), dar si in anumite produse farmaceutice.

biotics, ozoneBiotics si Biotics Baby sunt produse probiotice care refac natural echilibrul florei intestinale. Datorita continutului in Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium bifidum, Biotics asigura un tranzit intestinal normal si imbunatateste starea generala a organismului.

Pentru mentinerea si refacerea echilibrului florei intestinale si pentru ca organismul sa fie ferit de infectiile intestinale puteti apela cu incredere la Biotics.

Inainte de administrarea Biotics si Biotics Baby, va rugam sa cititi cu atentie prospectul.Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilati respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.Citeste si

Arhiva
  • Cum tratam cel mai usor afectiunile florei intestinale Cum tratam cel mai usor afectiunile...

    Flora intestinala are un rol important in digestie si in imunitatea organismului fiind formata din stratul natural de bacterii "bune" aflat pe intestin. Astfel, flora intestinala degradeaza resturile alimentare nedigerate intr-o forma in care acestea sa poata...citeste mai mult

  • Probiotice pentru sanatatea digestiei Probiotice pentru sanatatea digestiei

    Generalitati Legatura dintre probiotice si sanatatea noastra nu mai este de mult o noutate pentru gastroenterologi. „Tratamentul” cu probiotice poate fi util in multe din bolile tractului digestiv. Zecile de miliarde de bacterii vii –...citeste mai mult