Cocktail cu lamaie si ghimbir

Cocktail cu lamaie si ghimbir

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 10 boabe de struguri
  • sucul de la un mar
  • 1 bucata de ghimbir de aproximativ 1 cm proaspat, rasa fin (sau mai putin daca aroma este prea puternica)
  • 1/2 lamaie verde
  • 1/4 lamaie
  • apa minerala


Mod de preparare:

Scoateti strugurii din coaja. Amestecati sucul de mere si ghimbirul cu restul ingredientelor. Se toarna compozitia intr-un pahar mare, se adauga gheata si se serveste imediat.

Apreciaza
2 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Citeste si

Arhiva
  • Aflati cum va puteti mentine greutatea corporala dorita! Aflati cum va puteti mentine...

    10 zile de tratament De atat este nevoie pentru ca efectul celor 2 produse Fitomagra, insotite de un regim alimentar hipocaloric adecvat, sa se faca simtit: o reducere a greutatii corporale ce se va mentine pentru o perioada indelungata de timp. 2 produse...citeste mai mult

  • Apa minerala, apa plata si apa de robinet Apa minerala, apa plata si apa de...

    Apa de consum imbraca aceste trei forme arhicunoscute. Desi perceptia publica despre ‚apa plata’ este aceea a unui „aliment sanatos” (consumat, intr-un celebru spot publicitar de un grup de manechine care prefera ‚apa plata cu...citeste mai mult

  • Sfaturi pentru o frumusete de durata Sfaturi pentru o frumusete de durata

    Ingrijirea corpului Hidratare si catifelare Amesteca 6 lingurite de vaselina cu 2 lingurite de glicerina si 2 lingurite de suc de lamaie. Aplica aceasta lotiune de 2 ori pe saptamana si vei avea un corp perfect hidratat si catifelat. Arsuri solare...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK