Clickmed
programare rapida la medic

Topul celor mai bune surse alimentare de proteine

Actualizat la data de: 18 Iulie 2012
Topul celor mai bune surse alimentare de proteine Vezi galerie foto

Cele mai bune modalitati pentru un aport proteic corespunzator

Nu mai este nici o indoiala asupra efectelor favorabile ale proteinelor, inclusiv cel de stimulare a pierderii kilogramelor in plus. Pentru obtinerea rezultatelor durabile este important a se consuma cantitatile si tipurile corespunzatoare de proteine.

Cele mai bune 10 surse de proteine sunt:
1. Pestele
2. Fructele de mare
3. Carnea alba de pui fara piele
4. Carnea macra de vita
5. Laptele degresat sau cu continut scazut de grasime
6. Iaurtul degresat sau cu continut scazut de grasime
7. Branza degresata sau cu continut scazut de grasime
8. Ouale
9. Carnea macra de porc
10. Leguminoasele.


Medici specialisti Diete-Nutritie

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate